Picknickbuddy Babboe

Picknicken, goed weer, de lente is volop in het land. En dat weer werkt ook fietsen in de hand. We willen het buitenleven vol omarmen en gaan picknicken. Met Babboe als picknickbuddie.

Een brugje over

Voorheen was een picknick een organisatie. Ofwel de auto of wel alles in rugzakken laden. Nu is die stap een kleintje. Gewoon een mooie tas maken. Kinderen op het bankje en gaan. Onderweg kunnen we nog even snel bespreken welk park ons uitverkoren terrein vormt. Of snel bij de bakker stoppen.

DSC_8612-3.jpg

Je rijdt tot op de plek van het gebeuren

In dit zonnetje rij je overal naartoe. Een kilometertje meer of minder is met deze elektrische Cargobike een eitje. Over brugjes, langs verborgen paadjes, dokkerend over bospaden. Je rijdt recht naar je de bestemming. Geen parkeerbeslommeringen of lastige manoeuvres met de wagen.

DSC_8600.jpg

Bakfiets als thuishaven

De brede steun zorgt ervoor dat elke ondergrond prima is. Zand of gras. De bakfiets is onze thuishaven voor vandaag en herbergt naast onze maaltijd, ook een picknickdeken, een bal, een longboard en uiteraard onze twee koters. Alles even uitpakken en smullen maar.

DSC_8605.jpg

Conclusie

Een picknick is in dit warme lentezonnetje de perfecte buitenactiviteit die eten en spelen samenbrengt. Elke bakfiets is hierbij de perfecte partner. Bij ons wat dit een Babboe.


We werden niet betaald voor dit artikel. We konden de Babboe testen. Lees alles over ads op vaderklap via deze link.


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc