Studio Vaderklap, wasda?!

Studio Vaderklap is één van onze online zij-projecten. Vaderklap wil u online inspireren via: Tekst (vaderklap.be) Social (vaderklapkroeg op facebook) Video (youtube) Audio (soundcloud)

Dat laatste is wat u vindt op Studio Vaderklap, ons audiokanaal. Een initiatief van Vaderklepper Hans Hoet ism Wim Schotsmans. Het is verzameling van interessante luisterstukken. Podcastafleveringen, noem het zoals u wil. U vindt verschillende reeksen, zoals onze interviewreeks door en voor vaders, de audiostukken van vadervuur en een audioreeks over het congres DadTalks2019.

Het is onze ambitie om dit verder uit te bouwen met verschillende themareeksen. Inspirerende stukken om te beluisteren al lopend, al kokend, in de auto, etc. Abonneer u op ons kanaal via een zogenaamde podcastApp en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe stukken.


Duiding: Hoe werkt een podcast?

Een podcast is een audioverhaal. Sinds enkele jaren terug aan een revival bezig. Via een smartphone bestaan er tal van apps die podcasts verzamelen. Een beetje zoals een online bibliotheek van luisterverhalen.

Je kan ons beluisteren en volgen via oa: Spotify, Soundcloud, iTunes (Podcast), Google Podcasts, Castbox, Stitcher of een andere podcastApp.

-> Zoek (+) op “Studio Vaderklap” en abonneer/subscribe gratis.

-> Luister eender welke aflevering waar en wanneer je maar wil.

Man, broer, zoon, partner, vriend, nonkel, meester, maat Hans is ook vader van R(°’11) en J(°’13). Werkend in het onderwijs focust hij op talenten-coaching, psychologie, vertellen, podcasts en is bezieler van audiokado.be