Vaderklap, het boek

 
 

inspirerende momenten voor vaders en kinderen

Dit is de klinkende titel van ons eerste boek. Vanaf 1 juni vind je ons papieren pareltje in de boekhandel. Met het boek proberen we ook offline herkenbaar te zijn en te inspireren.

Vaders aan het woord.
We interviewden tientallen vaders en vroegen hen naar hoe het is om vader te zijn, wat hen bij zal blijven, ... Wat zijn de belangrijkste momenten in de eerste jaren?

Ervaringen delen
Samen met onze ervaringen en een hoop mooie beelden hebben we geprobeerd een écht vader(klap)boek in elkaar te steken. Een meerwaarde voor je boekenkast, het ultieme geschenk voor elke vader. Een roadbook voor de eerste jaren.

Te Koop?
We krijgen veel vragen of we zelf ook boeken verdelen. Wie eens op bezoek komt, zal bij ons een boekje kunnen kopen. Hoe graag we echter een online besteldienst op poten zouden zetten, het ontbreekt ons - voorlopig - aan tijd en mankracht om dit op te starten en praktisch te organiseren. We willen dit echt goed doen en zolang we die kwaliteit niet kunnen garanderen, verwijzen we u graag door naar de boekhandel of de webshop van de uitgeverij.

Veel leesplezier
Alvast veel leesplezier en aarzel niet ons je mening door te sturen. Goed of slecht. Al hopen we natuurlijk op dat eerste.