Klaar voor een nieuwe Vaderklapdag?

Klaar voor een nieuwe Vaderklapdag?

Zij die erbij waren, weten het al: de Vaderklapdag, dat is iets speciaals. 

Geen idee waarover we spreken? Herbeleef die dag nog even dankzij deze video.

Wat ik zo cool vond en wat me bij zal blijven? Het heerlijk snoezelen in de voorleeshut met op de achtergrond een kikkerconcert en de dochter die helemaal tot rust komt en zich nestelt. De grootsheid in de eenvoud daar hou ik van. Enkele stroblokken, 2 kruiwagens, een wortel voor de varkens bij aankomst. We hoefden geen pennenzak van Vaderklap te kopen om cool te zijn en er komt ook geen Vaderklappretpark of Kerstshow. Ontmoeting, connectie en inspiratie. Meer niet.
— Pieter VD

Dit gezegd zijnde: er moest gewoon een tweede editie komen. Dat was vorig jaar al duidelijk. En dus komt er een tweede editie en wel op zaterdag 9 en zondag 10 juni. Jip, die laatste, dat is Vaderdag. 

Dit jaar trekken we naar de mooiste provincie van het land, jip West-Vlaanderen. Onze uitvalsbasis is hoeve Maedelstede in Pollinkhove (Lo-Reninge). Daar aperitieven we, ontdekken we boerderij en zwemmen eventueel in de zwemvijver. Na de lunch vertrekken met één van de coolste voertuigen ever seen in de Westhoek. We stoppen bij een sympathieke dierentuin, rijden verder en zorgen voor een proeverij in een interessante brouwerij om vervolgens een rit te maken op een best wel bekende kabelbaan.

Daarna is het tijd voor de bbq, het kampvuur, het slapen in tentjes (en nog een verrassing voor de vaders). 's Ochtends voorzien we jullie nog van een heerlijk interactief ontbijtje.

DSC_8943.jpg

Praktisch:

  • Start: 9 juni, voorzien rond 10u30 à 11u in Pollinkhove (Waarom zo vroeg? Voor de files, een druk programma en we zijn toch, wakker, nee? :))
  • Einde: 10 juni, rond een uur of 10
  • Kostprijs: 80 euro/vader, 30 euro/kind (alles in, echt alles)

En inschrijven, hoe gebeurt dat?

De plaatsen zijn zeer beperkt, en dus gaan we voor het principe: wie eerst stuurt, heeft eerst plek.

Opgelet: ondertussen is het uitverkocht. We leggen een wachtlijst aan voor mocht er iemand wegvallen.

 

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.