Van je één, twee, drie

Playmobil was voor mij - en voor vele andere kinderen - één van de bouwstenen uit m’n jeugd. Iedereen had wel iets van Playmobil en het onverwoestbaar speelgoed gaat over generaties heen. M’n kinderen spelen met mijn speelgoed dat mijn kindertijd kleurde en dat vind ik fijn.

Dat doet me wat. Playmobil zet nu een stap richting alle kinderen onder de vorm van een wedstrijd voor crèches. Dat doet me ook iets en verdient onze steun. In dit geval een stem.

Playmobil geeft terug
Fijn ook om te horen dat Playmobil zelf inspanningen doet voor alle kinderen om hun omgeving aangenamer te maken. Onder de vorm van een wedstrijd maken crèches kans om een speelhoek te winnen ter waarde van 2500 euro. De 1.2.3-award zal worden uitgereikt aan drie crèches die de meeste stemmen behalen op originele foto-inzendingen. Stemmen kan je doen via deze link. 

1.2.3 collectie in de verf
Met de actie zet Playmobil hun 1.2.3-lijn in de verf. Een lijn voor peuters van 1 tot en met 3 jaar. Met veel kleuren, ronde vormen en grote objecten vormt het gamma een goede ondersteuning bij het ontwikkelen van de fijne motoriek, bovendien stimuleren ze de creativiteit van deze kleine helden. Bovendien zijn alle figuren duurzaam, afwasbaar, kleurvast en zonder kleine losse stukjes. Een veilige keuze dus voor de allerkleinsten. 


De wedstrijd
De wedstrijd loopt van 27 april tot 25 mei. Op 1 juni worden de drie winnaars bekend gemaakt. Check dus zeker of je favoriete crèche erbij zit en geef je stem. Succes aan alle deelnemers!


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc