Vaderklapdag III is back

Schatjes, we hebben goed nieuws.

De Vaderklapdag, editie 2019, komt helemaal terug, en wel op 8 en 9 juni 2019.

“De wadde?”

De Vaderklapdag. Eigenlijk een kort weekend. Of een dikke 24 uur. Het is maar hoe je het bekijkt. Het is de hoogmis voor vaders met kinderen. Het is een onvergetelijke ervaring. Eentje, dat oprecht, echt lang zal blijven hangen. En jawel en inderdaad, dus niet te missen.

Mama’s en moeders, nog geen idee wat te geven voor vaderdag of verjaardag? Grijp je kans, want een ticket voor de Vaderklapdag 2019, dat is echt wel cool.

DSC_6997.jpg

Nu, wat is dit eigenlijk?

We spreken af met vaders en kinderen op een locatie. We zorgen voor activiteiten, lekker eten en een kampeermoment. Opstaan doen we op de echte Vaderdag, de feestdag. Ondertussen is het tijd voor editie 3. Iets groter, even leuk en nog gezelliger. Maw, niet te missen.

Nog niet overtuigd? Check dan even de aftermovies van 2017 en 2018.

Belangrijk om weten: we trekken naar de Halve Maan in Diest en blijven daar. Deze keer dus geen rondrit met een bus zoals in 2018, maar we blijven ter plaatse.

En tickets boeken? Hoe doen we dat? Dat kan vanaf begin volgende week.

Niet twijfelen. Succes, de plaatsen zijn beperkt.

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.