Vaderklapdag III: inschrijvingen

Eindelijk.

Eindelijk zijn ze er. De inschrijvingen voor de Vaderklapdag werden opgestart. Vergeef ons het wachten. Het geeft even geduurd, maar nu is het van dat: u kan zich inschrijven voor de Vaderklapdag editie 3.

C’est quoi, de Vaderklapdag?

Nog niet van gehoord? Best even dit filmpje bekijken dan…

of dit…

Samengevat: een onvergetelijke dag en nacht om nooit, echt nooit, meer te vergeten.

Editie 2019

Dit jaar trekken we op 8 juni naar de Halve Maan in Diest. We slapen er en worden wakker op … 9 juni oftewel Vaderdag.

 

In tegenstelling tot vorig jaar blijven we ter plaatse. Geen dubbeldekkerbus meer, maar gewoon een zalige kampplek op een prachtig domein naast een natuurgebied.

In de voormiddag gaan de deuren open. We voorzien tal van activiteiten, workshops, animatie, een heerlijke picknick, een barbecue-avondmaal, kampvuur indien geen code rood, ‘s morgens ontbijten, dauwtrip en veel meer. Bovendien is het de ideale gelegenheid om andere vaders te leren kennen. En tenslotte, het belangrijkste van al, de perfecte vader-kindactiviteit.

Oh ja, en de leeftijd? 2 tot 12 lijkt ons een goede richtlijn. Maar ken je kind. Kleiner of ouder, iedereen is welkom.

Tickets boeken doe je via deze link of onderstaande knop. De prijs? 75 euro voor de vader, 25 euro per (eigen) kind. Dit is een all-in prijs. Er komen dus geen extra kosten (behalve de servicekosten bij betaling) bij. Eten, drank, activiteiten, it’s all yours.

Minpunt? De plaatsen zijn beperkt.

Nog vragen? Stuur ons een mailtje of hoor eens via FB

Alle praktische info krijg je als je ingeschreven bent en tijdens de komende weken.

Tot dan? Inschrijven via onderstaande zwarte knop.

Team Vaderklap

DSC_6988.jpg

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.