"De Vaderklapdag Partners"

Dat de Vaderklapdag een succes was, dat staat buiten kijf.

Mocht u nog twijfelen? Lees ons verslag (link) of check onze video hieronder.

Nu, zo'n dag/weekend konden we niet alleen verwezenlijken. Dit werd mede mogelijk gemaakt door verschillende partners, sponsors, familie, etc. Sta ons toe ze even op te lijsten en welgemeend merci te zeggen voor het geloof in ons project.

De basis

Alle 23 vaders en kinderen: voor het geloof, het plezier, de fun. Sommigen waren er vorig jaar bij, anderen kregen het cadeau van hun vrouw, ... Op naar volgend jaar, sowieso.

Westtoer: Indrukwekkend bedankt aan Veerle en haar team voor de ondersteuning en hulp bij de organisatie. Het leggen van contacten, het mee nadenken over de invulling en het geloof in Vaderklap waren van onschatbare waarde.

Hoeve Maedelstede: dat we fan zijn, hoeft geen betoog. De flexibiliteit en gastvrijheid van gastvrouw Els is ongezien. Het is een toplocatie. Echt de moeite. Erewoord. Meer lezen?

Omi en Opi Declercq: merci voor het maken van het eten, serveren van de limonade en het tijd maken voor het zoveelste projectje van hun zoon (ik dus ;))

Lore Willockx: voor de supervette aftermovie

DSC_6384.jpg

Hoofdpartners

Woody: 23 vaders en 28 kinderen passende pyjama's geven, dat is geen sinecure. Merci hiervoor.

Decathlon: net zoals editie 1 kregen we ook dit jaar weer een hoop spelmateriaal waar vaders en kinderen zich mee konden uitleven. Bovendien kreeg elke vader een handig hoofdlampje om tijdens het voorleesmoment vlotjes alles te kunnen lezen (en 's nachts de weg te kunnen vinden).

Brouwerij Sint-Bernardus: dat ze daar in Watou van wanten weet, dat staat vast. Hun verbouwing wordt zwaar de moeite om, eenmaal af, te bezichtigen. In tussentijd konden we genieten van een tasting op maat van Vaderklap en de vaders. 

Barbecook: geen Vaderklapweekend zonder vuur. Bedankt voor de vuurschalen en barbecues.

DSC_6943-2.jpg
DSC_7107-2.jpg

 

Lokale toppers

Seizoensbrouwerij Vandewalle: we zijn zo hard fan van de visie van deze brouwer. We waren dan ook zeer verheugd dat hij het aperitief wou komen inschenken met de nodige uitleg en kennis. Toppertje.

De Heerlijkheid: we zijn vaak op zoek naar lokale helden om mee samen te werken en dit er ook zo eentje. Een hoeve, vrije uitloop, kwaliteitsvol vlees en een sympathieke kerel. De moeite als je in de buurt bent.

De Beauvoordse kaashoeve: een kampvuur, wat biertjes en kaasjes, dat is een heerlijke combinatie. Wanneer die kaasjes bovendien van een kleinschalige kaasmakerij uit de buurt komen, zijn we helemaal tevreden. Thx.

Zonnegloed: dit klein dierenpark ligt best wel afgelegen, maar is de omweg waard. Mishandelde dieren een nieuwe plek geven, dit is wat zij proberen te doen. Respect voor Karel en zijn team.

Cordoba: een ritje op een kabelbaan, dat is spannend én onvergetelijk tegelijk. Jip, sommige vaders hadden schrik (we pleiten schuldig), maar het uitzicht en de ervaring, dat blijft op ons netvlies gebrand.

Regionaal Landschap: de kinderen de kans bieden om zelf hun appelsap te persen uit verse appels, dat is toch gewoon echt cool? Merci voor jullie aanwezigheid. Het was gezond, lekker én leutig.

Lokale streekbiertjes: op onze Vaderklapdag schenken we al graag eens een biertje. Dat we deze keer de top van de West-Vlaamse brouwerijen konden serveren, maakte het alleen maar beter. 

  • Kazematten uit Ieper
  • Leroy uit Boezinge
  • De Plukker uit Poperinge
  • Verstraete uit Diksmuide
  • Omer uit Bellegem

 

En verder

Instant Fotobox voor het leveren van de photobooth waardoor elke vader een tastbare herinnering op zijn frigo kan hangen of op zijn bureau kan zetten.

The London Ceremony voor de zalige bus. Hoe dat we dit ooit moeten overstijgen, geen idee. Even de Seaking bellen anders? 

DSC_6426.jpg

 

 

 

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.