Verover de stad met Stokke Beat

Wij - vaders - kennen Stokke. Het zijn die iconische stoelen die met je kinderen meegroeien. Bijna designklassiekers. Tripp Trapp. Stokke is minder gekend voor hun kinderwagens. Wij konden de compacte kinderwagen Stokke Beat testen.

Unpacking

De kinderwagen komt in een compacte kartonnen doos. Dat verraad enigszins de compactheid van het vehikel. Duidelijke communicatie in zwarte grafische opdruk geeft het geheel hetzelfde iconische gevoel als de Tripp Trapp. Daar moeten de Noorse roots voor iets tussenzitten. De goesting is aangewakkerd.

De inhoud

Het kan niet eenvoudiger. Een frame, een zitje, 4 wielen en een handleiding. Meer zit er niet in de doos. Ah eenvoud. We houden ervan. Alle elementen voelen erg degelijk aan. We hadden niks minder verwacht van Stokke.

In elkaar zetten

Ook dat gaat eenvoudig. Eigenlijk heb je het boekje niet nodig. Ben je toch niet zeker, dan gidsen enkele tekeningen doorheen de verschillende stappen. Ook hier voelt alles afgemeten en precies. Alles klikt heel solide in elkaar.

De rijtest

Als je een vergelijking moet maken is het Bugaboo. Ook het uiterlijk en de manier van rijden voelt heel gelijkaardig. Mooi. Ook het gevoel en de stoffering voelt ‘lekker’, hier kan ik wel mee buitenkomen.

Unieke eigenschappen

Wij houden erg van de zit die met een klikje kan worden omgevormd tot een soort bedje. Zo kan je peuter makkelijk rondkijken en ook een dutje doen in horizontale positie met een simpele handbeweging

Gemaakt voor de stad

Ondanks het kwalitatief aanvoelen, merk je ook de compactheid van de kinderwagen. Je voelt dat enkele ingenieuze ingrepen bijdragen tot het gebruiksgemak. Het onderweg zijn zal een pak eenvoudiger lopen.

Leg connectie

Je kan je kind in verschillende zitposities zetten en op verschillende hoogtes. Ook hier is de flexibiliteit een fijn gegeven.

Compact opvouwen

Ook het opvouwen loopt soepel. Neem je de kinderwagen mee in de auto, spring je snel op de tram of de bus. Dat kan. Je voelt dat de kinderwagen gemaakt is voor het stadsleven.

Splinternieuw

De Stokke Beat is nagelnieuw en te reserveren op de website in 3 verschillende kleuren. En er zijn mooie accessoires te koppelen aan deze kinderwagen.


Conclusie

Zoek je een compacte en kwalitatieve kinderwagen? Zoek niet verder. De minimale looks en de fijne details dragen enkel bij aan die kwaliteit. Je overwint moeiteloos elk stedelijk obstakel en kan na een fijne dag de kinderwagen compact opbergen. De prijs is niet overdreven. Wij kunnen de Stokke Beat met het hand op het hart aanraden.


Wij werden voor dit artikel betaald. We konden dit toestel testen van Stokke. Waarvoor dank.

Lees alles over ads op vaderklap via deze link


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc