Vaderklap zoekt stagiair(e)

Net als onze kroost groeien we. Om die groei - min of meer - de baas te kunnen zoeken we ondersteuning. We groeien ook in ideeën en zoeken een stagiair met ambitie. Iemand die z’n tanden in projecten kan zetten en graag dingen ziet groeien.

We doen veel meer dan schrijven alleen. We brengen evenementen tot leven en begeleiden bedrijven om de doelgroep ‘vaders’ te bereiken. We zijn bedenkers van ideeën en concepten.

Hoef je zelf vader te zijn?

Neen. We zijn zelf ook nog soms kinderen. Het is de sprankel, de humor en de ambitie die we zoeken.

Wat zal ik dan moeten doen?

Teksten schrijven, contacten leggen, administratieve taken uitvoeren, koffie drinken (al mag water ook), sociale media beheren, bijspringen en ondersteuning bieden waar wij ze hard nodig hebben. Maar ook ruimte om na te denken en eigen ideeën tot uiting te laten komen. Tijd om te tekenen, concepten te bedenken en ons te overtuigen van je ideeën.

Wat hebben wij te bieden?

Wij proberen richting te geven en te begeleiden. We geven je tijd en ruimte in een inspirerende werkomgeving. Tenslotte hebben we vaderlijke tips en tricks die je heel je leven zal kunnen gebruiken. Kinderen of niet.

Hoe moet ik me aandienen?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je terug.


Naam *
Naam
http://

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc