WK voor kinderen

De WK Koorts is begonnen. Na de beslissing van Martinez dat Nainggolan er niet zal bij zijn, lag de knuppel al in het hoenderhok. En het werd alleen maar intenser.

Onze voetbalharten ruiken het WK. De toon is gezet. 

Jonge Kinderen
Maar met jonge kinderen is de belevenis iets moeilijker. Ze beseffen het niet of zijn snel verveeld. Voetbal is niets voor hen, tenzij ze zelf op een bal kunnen shotten. Buiten in de tuin. Waar het echt voetbal is. Voetbal speel je niet in de zetel. 

Toch? 
Er is een lichtpuntje in de duisternis. Je kan je kind alvast binnenskamers voorbereiden op de wereldbeker. Het concreet maken van de aanwezigheid van de trofee en ploegen tegen elkaar laten spelen. Playmobil heeft net een mooie WK-set uit. 

De Set
De set is een handige opbergdoos die een tafelgroot voetbalspel herbergt. Hierop kun je met keeper een aanvaller ten strijd trekken en doelpunten maken bij de tegenstander. Heel fijn om de balletjes in de het rond te schieten. Gelukkig worden er voldoende balletjes meegeleverd. 

Wedstrijd
Het beste aan dit alles? We zullen de set wegschenken aan enthousiaste voetbalminnende vaders. Hou hiervoor onze facebookpagina en instagram-pagina in de gaten. 


Met dank aan Playmobil


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc