Je voelt nattigheid met de Ultimate Gator Car Wash van Hot Wheels.

 Je voelt nattigheid met de Ultimate Gator Car Wash van Hot Wheels.

Onze oudste is jarig. Vijf jaar. Je kan als ouder wel enkele nuttige cadeau’s bedenken. Of cadeau’s die aan je esthetische ideaal voldoen. Of je kan vol de kaart trekken van je kind. Ik weet dat hij de Ultimate Gator Car Wash fantastisch zal vinden.

De kwajongen in mezelf
We schreven al over de aangename zweem van nostalgie die rond het merk Hot Wheels zweeft. Een voorliefde die van kindsbeen af is ontstaan en over de generaties heengaat. Een merk waarmee ik het kind in mezelf herontdek door er samen met m’n kind mee te spelen

Ultimate Gator Carwash
De Ultimate Gator Carwash is de ultieme apotheose van zo’n jongen (en meisjes) droom. Randje kitch. Een stoer en schreeuwerig cadeau dat er los over gaat, maar waarvan je weet dat je je kind er enorm plezier mee doet.

Geef je auto’s een wasbeurt en ze veranderen van kleur.
Het principe is cool. Met een lift takel je de autootjes omhoog en via baantjes komen ze in verschillende wasstraten terecht. In de ene tank doe je warm water in de andere doe je koud water. Het mooiste effect is het bijgeleverde wagentje dat van kleur verandert. Echt magisch. Het koude of warme water zorgt dat het autootje van wit naar oranje gaat.

DSC_3892.jpg

De alligator
In hun weg naar beneden moeten de kinderen de kaken van een alligator vermijden. Die lust wel een wagentje en slaat z’n kaken toe wanneer er een autootje passeert. Spannend!

Nadeel
In hun enthousiasme vergeten de kinderen dat we binnen aan het spelen zijn. Ze nemen heel hun omgeving mee in het wasplezier. Voor de kinderen is dit de ultieme carwash. Voor ouders is het iets meer poetsen. In de zomerzon op het terras is dit voor zowel ouders als kind fantastisch. De set is perfect droog te gebruiken, maar eigenlijk moet je met water aan de slag voor de volledige beleving. Dat vraagt misschien iets meer begeleiding. Vooral bij jonge kinderen.


Bedankt Hot Wheels. Heel fijn dat we de Hot Wheels Ultimate Gator Car wash konden testen. Onze kinderen danken jullie.


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc