Zandmannetjes met de Playmobil Sand Collectie

Zandmannetjes met de Playmobil Sand Collectie

Het zand, de zee, de zomer. Maar ook ijsjes, schepjes, speelgoed. Waar speelgoed veelal binnen wordt gebruikt, zet Playmobil ook in op de verovering van zanderige omgevingen. Mooi zo, dan kunnen we in de zomer naar buiten. 

Sand Collection
De collectie heeft een robuust voorkomen, robuster althans dan de binnenvarianten. Bulldozers en kranen. Dat soort zwaar materieel. Met stevige wielen, perfect passend bij de zandmijn die we hebben gecreëerd en waar onze bulldozers geïmproviseerde missies uitvoeren. Het inspireert onze kinderen en dat vinden we goed. 

Ijsjes maken
Dit jaar zijn er een aantal varianten bijgekomen. Om ook de kleine koks en smaakvolle lieden onder onze kinderen te bekoren, is er ook een reeks toegevoegd die inspeelt op de smaakpapillen. Er is een ijsjeskraam beschikbaar. We moeten eerlijk zijn: nog nooit zoveel zandijsjes gemaakt.

Water en zand
Omdat water en zand goed samengaan is er ook voor de kiepwagen en de graafmachine een broertje bijgekomen: Een tankwagen die water kan transporteren.

Conclusie
De Sand collection is voor ons - vaders - een schot in de roos. We wanen ons even terug kind maken samen plannen voor onze machines. Dochterlief eigent zich het ijssalon toe. Haar ijsjes zorgen voor de nodige verkoeling tijdens het zware werk. 

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc