Boekentip: Mijn Reuze Zoekboek (doorheen de tijd)

Boekentip: Mijn Reuze Zoekboek (doorheen de tijd)

Vaderklapper Stefan werpt zich op als de boekenvader. Samen met zijn oudste zoontje ontdekken ze de de heerlijke wereld van het voorlezen en geven jou maandelijks hun boekentip.

Dit was een instant-hit bij J. Natuurlijk springt het boek eruit door zijn grootte, maar ook de felle kleuren en vele dingen om te ontdekken, zijn als een natuurlijk lokmiddel voor kinderogen en handjes.

DSC_1821.jpg

Voor een lange tijd nam hij dit boek overal naartoe en wou op elke moment, gepast of niet, beginnen zoeken. J. vond zelf de grote, makkelijkere dingen, en had wat hulp nodig voor de kleinere zaken. Als we wat minder tijd hadden, kozen we telkens 3 dingen per pagina die hij dan kon zoeken. Hij moest er zelf soms ook om lachen omdat je bv een clown moet zoeken in het stenen tijdperk (“dat kan toch niet papa?!”). 

Het is natuurlijk minder een voorleesboek zoals Verliefd dat was. Als vader zal je zelf wat achtergrond in elkaar moeten fantaseren, maar zo kom je nog grappige situaties tegen. Leg maar is uit wat een krokodil op een renaissancefeestje komt doen. Uw verzonnen uitleg is welkom. :) 

DSC_1820.jpg

 

Mijn reuze zoekboek: Doorheen de tijd

Tiago Americo, Benjamin Bécue

Uitgeverij Van Halewyck

ISBN 978-94-6131-764-3

DSC_1818.jpg

Stefan De Haes (32j) leeft doorheen de dag vooral in de digitale wereld als digital project manager. Daarbuiten probeert hij verschillende hobby’s uit te oefenen, maar daar steken zijn 2 zonen regelmatig een stokje voor. Toegegeven, hij heeft niet liever. Schrijven probeert hij te doen over alles wat hij tegenkomt, of wat zijn vrouw hem toefluistert. Een lach op mensen hun gezicht brengen, meer heeft hij niet nodig.