Het simpele leven in Den Hof

We houden er allemaal van. Het simpele leven. Het leven in den hof. Dat moet de insteek geweest zijn van de nieuwe zomerbar die opgetrokken is naast de Paterskerk in Sint-Niklaas.

In de schaduw van een kerk
Naast de Paterskerk, in de groene oase van de Paterstuin ligt zomerbar Den Hof. De getimmerde structuur en ongedwongen gezelligheid omarmen je met een glimlach.

Parking naast den hof
Naast In Den Hof is parking voorzien en je kan met de kroost tot aan de voordeur (in dit geval achterdeur) rijden. Zo hoeven jij en je kinderen niet al te ver stappen. 

Touwen en speeltuin van paletten
Het concept is opgebouwd rond paletten. Paletten die bankjes en speeltuigen vormen. Kussens om de harde leuningen en het timmerwerk wat te verzachten. De speeltuin is opgetrokken uit houten palen en touwen waarop de kinderen kunnen klimmen. 

Kampvuur bij het vallen van de avond
Wanneer de avond valt in Den Hof wordt het kampvuur aangestoken wat de gezelligheid aanwakkert. Er is naast het kampvuur een klein podium voorzien om ruimte te bieden voor Live-muziek.

Een simpele zomerbar
Het concept is - zoals vaak in een zomerbar - simpel: de zoektocht naar eenvoud en het geluk vinden in kleine dingen. De prijzen zijn heel toegankelijk en dat verklaart wellicht het succes van deze zomerbar.


Locatie
Den Hof
Truweelstraat 210
9100 Sint-Niklaas

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc