Schrijf je in voor Vaderklapdag 2017!

Schrijf je in voor Vaderklapdag 2017!

Het is van dat. De inschrijvingen voor onze Vaderklapdag zijn gestart.

Let op, we plaatsen een beperking op het aantal gasten. Niet alleen omwille van praktische overwegingen, maar ook omdat we het liever klein én gezellig houden. Na je inschrijving krijg je van ons zo snel mogelijk een mailtje met meer info. Geen nood als het een dag duurt.

Wie dan het bedrag (25 euro voor de vader) overschrijft, is officieel ingeschreven. De regel is eenvoudig: wie eerst komt, eerst maalt.

Niet twijfelen is de boodschap.

Meer info en inschrijven doe je hier.

Tot dan?

 

 

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.