#Vaderklapdag2017: say what?

#Vaderklapdag2017: say what?

Vaders,

Op 10 juni vieren we feest. Groot feest. Vaderklap bestaat niet alleen één jaar, er is ook het boek én op 11 juni is het Vaderdag.

De ideale aangelegenheid voor ons, Vaderklap founding vaders, om eens alles uit de kast te halen. Vandaar het initiatief van #Vaderklapdag2017.

Het doel is om voor vaders én kinderen een leuke namiddag en avond in elkaar te boksen, waarbij de beleving maximaal is. Samen leutige dingen doen, dat is de rode draad doorheen het tuinfeest.

We beginnen na de middagdut en zetten er bij nader inzien geen leeftijd op. Ken uw kind is de regel en alle kinderen zijn welkom. De leeftijd van de vaders, die is natuurlijk ook eender.

Vanaf 14u30 voorzien we verschillende activiteiten gaande van een rustige “snoezel-voorleeshut” over een haaiachtig springkasteel tot “bier brouwen” voor peuters ism De Kleine Chef. Natuurlijk verklappen we nog niet alles. Daarna steken we de barbecue aan om vervolgens gezellig rond het kampvuur verhalen en avonturen uit te wisselen. Eenmaal de kleintjes in hun tent liggen, hebben we nog een kleine verrassing voor de vaders. Na een hopelijk rustige nacht voor vader én kind genieten we de zondag nog van een gezellig ontbijtje om daarna terug richting vrouw of partner te keren en eventueel onze Vaderdagcadeautjes in ontvangst te nemen.

De inschrijvingen starten zaterdag 13 mei om 9u. Let op, we plaatsen een beperking op het aantal gasten. Niet alleen omwille van praktische overwegingen, maar ook omdat we het liever klein én gezellig houden. Na je inschrijving krijg je van ons zo snel mogelijk een mailtje met meer info. Geen nood als het later dan zaterdag is. Wie dan het bedrag (25 euro voor de vader) overschrijft, is officieel ingeschreven.

De regel is eenvoudig: wie eerst komt, eerst maalt. Zaterdag 13 mei om 9u naar Vaderklap.be surfen is de boodschap.

Alle info en inschrijven gebeurt via deze pagina.

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.