Pieter DeclercqComment

Vaderklap update

Pieter DeclercqComment
Vaderklap update

Collega-vaders én -moeders, vrienden en lezers, de eerste weken van 2017 waren iets rustiger dan voordien.

Toch wat betreft deze online stek. De reden is eenvoudig: onze toetsenborden en vingertjes werden volledig in beslag genomen door de laatste schrijfsels van het boek. De deadline voor versie 1 lag namelijk op 31 januari. Na serieus wat tokkelen en zweten werd - drie dagen later dan de deadline - ons manuscript bij de uitgever gedeponeerd. Meer nieuwtjes over het boek weten? Volg dan onze Facebookpagina, we posten er regelmatig onze updates. Beloofd.

We schreven verder content voor Maison Slash en Zappy Ouders.

Nu dat allemaal achter de rug is, hebben we weer meer tijd voor Vaderklap, de online versie. Onze vaderhoofden barsten van de concepten en ideeën. Tijd vinden is de volgende uitdaging.

In afwachting van de uitwerking ervan, kunnen we jullie al meegeven dat er een aantal vaders het Vaderklapteam willen en zullen versterken. De komende weken lees je hun eerste schrijfsels.

Ontdek hier alvast het tweede stukje van Tom.

 

Last but not least. Schrijf je ondertussen in op onze nieuwsbrief (zie onder) en je hoort als eerste, wanneer er iets nieuws is. Wees gerust, we doen niet van vaderspam.

Vadergroet

Dimi en Pieter

 

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.