Vaderklap schrijft een boek

Vaderklap schrijft een boek

De voorbije vijf maanden hebben we het moeten verzwijgen. Enkel onze vriendenkring, familie en vrouwen waren op de hoogte.

Wij, Vaderklap, werken aan een boek.

Het neerpennen van deze zin klinkt nog altijd een beetje gek. Onszelf in de voorjaarsbrochure van Van Halewyck zien staan, bezorgt ons kriebels en (gezonde) stress. 

Eerlijk is eerlijk, het overviel ons wat. Tijdens de voorbereidende Vaderklap brainstorms leek het boekidee nog een doel op lange termijn. Zo ooit eens. Een droomplan eigenlijk. 

Stel je voor dat we ooit een boek maken en zo vaders kunnen inspireren. Hoe zot zou dat zijn?!
— Pieter

Tot we die vraag kregen...

Luttele weken na de lancering van ons platform werd het plots realiteit. Meetings werden belegd, hersenen werden gepijnigd. 

Waar willen we naartoe? Wat is het verschil met de blog? Hoe pakken we het aan? Wie doet wat? Wat komt er wel of niet in het boek?

Allemaal vragen die om een antwoord vroegen. Smeekten eigenlijk, want de deadline was krap. Eind januari om in mei in de winkelrekken te liggen. We willen een boek dat inspireert, dat herkenbaar is. Voor elke vader. Voor elke ouder. Met leuke inspirerende momenten. Van -9 maanden tot drie jaar na de geboorte. Een roadbook voor elke vader. 

Op dit moment rest ons nog iets meer dan een maand. Dan, op 31 januari, moet het Word Document de allures van een boek hebben. Een topboek. Niet meer en niet minder. 

We houden jullie, zoals altijd op de hoogte.

Wordt vervolgd. Uiteraard.

Dimi en Pieter

ps: in afwachting kunnen jullie ons eigenlijk wel helpen. We zoeken nog vaders. Gewone vaders. Die willen vertellen. Aan de telefoon of live. Over hun ervaringen. De zwangerschap, de bevalling, de eerste maanden en jaren. Wat ging er goed, wat ging er niet goed. Problemen en oplossingen, etc. Voel je je geroepen? Laat hier dan iets achter.

 
Naam *
Naam

 

 

 

 

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.