Vaderklap viert...1 maand in space.

Vaderklap viert...1 maand in space.

Het lijkt alsof we al maanden bezig zijn en toch viert Vaderklap vandaag nog maar zijn 1-maand-verjaardag. En wat voor een maand! 

De aandacht van enkele media zoals De Morgen en Weekend Knack was boven alle verwachtingen. Zelfs Kerk & Leven kwam langs. De reacties van jullie, onze beste lezers, waren unaniem positief. Wat ons - toegegeven - toch serieus deed blozen.

Het is voor ons nog steeds wat zoeken naar een evenwicht. De komende weken beloven we jullie op dit online stekje toch al minstens één artikel per week. Word je liever wat meer gestalkt? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram. Ook daar proberen we vaders zo goed mogelijk te inspireren.

Kom zeker nog eens terug en wie weet, nodigen we je wel uit voor het eerste Vaderklapfeestje.

Vadergroet!

Nog ideetjes, advies, tips of opmerkingen? Laat ze hieronder dan zeker na!

 

Name *
Name

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.