Gezocht: de coolste speelgoedwinkels van de wereld

Gezocht: de coolste speelgoedwinkels van de wereld

Onze liefde voor echte speelgoedwinkels, die schreven we al neer. Je checkt het hier maar eens. (link)

Net zoals echt coole speeltuinen en echt coole boekjes is het vinden van een echte speelgoedwinkel niet evident. De concurrentie is helaas moordend en ze staan ondertussen op "de lijst van met uitsterven bedreigde zaligheden".

Echte speelgoedwinkels slagen erin het inner child van de vader springlevend te maken vanaf het moment dat die voordeur open gaat. Ze zorgen ervoor dat we misschien toch een duurder stukje speelgoed kopen voor die kleine, dan oorspronkelijk het plan. Ze zijn plekken waar kinderen gehoord worden.

Daarom willen we ze oplijsten, die echt coole speelgoedwinkels.

Heb je tips voor ons? Ken je leuke adres? Please, geef ze dan even mee. We lijsten ze met alle plezier op.

Kleine nota: het is niet onze bedoeling om alles op te lijsten. We willen de Sint alleen maar een handje te helpen. ;)

 

Naam en voornaam *
Naam en voornaam

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.