Piep Fladdermuis en het drasmoeras give-away

Vaderklap en het Geluidshuis slaan de handen in elkaar voor een Giveaway van Piep Fladdermuis en het Drasmoeras. Om je succesvol te registreren voor de Giveaway moet je onderaan het formulier invullen.


Piep is Anders
Piep Fladdermuis is anders dan alle anderen. Hij is een een buitenbeentje. Hij is niet zoals andere vleermuizen: hij is niet bang van het licht, nee hij houdt er zelfs van. 


De start van het verhaal…
Het verhaal begint ’s avonds in het sprekende dierenbos. Waarbij Piep - anders dan alle anderen - terugfladdert naar de grot waar de andere vleermuizen net wakker zullen gaan worden. Net op tijd tegen de uilenwekker… 


…en hoe het verder gaat
En zo start het spannend verhaal waarbij Evelien Bosmans schittert als Piep Fladdermuis en voert je als een wervelwind mee door het spannend verhaal met zwamworsten, Miss Poes, vegetarische vleesetende planten, protfeeën en het zompige Drasmoeras. 

Piep Fladdermuis en het drasmoeras


Cast
De volledige cast bestaat uit: Met de stemmen van Dominique Van Malder, Evelien Bosmans, Tine Embrechts, Tania Van der Sanden, Tom Vermeir en Lien De Graeve.


Makers
Tekst hoorspel en boek: Kim Crabeels
Regie: Koen Brandt
Muziek: Koen Brandt
Arrangementen: Wietse Meys
Illustraties en vormgeving: Emma Thyssen
Productie en uitgave: Ann Desmet en Katarina Martynowski


Het boek of de digitale versie kopen
Het boek of de digitale versie kan je aanschaffen via het geluidshuis



Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van branding agency maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc