In het heetst van de strijd

Op het heetste van de zomer bevinden onze kinderen zich nog eens in het heetst van de strijd. Sneeuwballen gooien naar elkaar zorgt in de zomerzon voor de nodige verkoeling. 

Glibbi Snoball
Nog nooit van Glibbi gehoord en ook niet van hun ‘Snoballen’ maar de goesting om te testen is er zeer zeker. Ook bij vader die wel zin heeft in een welgemikte bal richting een vooraf gekozen doelwit. Meteen uittesten dus. 

Zakje in de emmer.
In de verpakking zitten een aantal zakjes die je moet mengen met een emmer water. Het is ongelofelijk hoeveel sneeuw je kan maken met één pietluttig zakje. Het is fenomenaal. Ik sta versteld. Met de ganse verpakking kom je aan een zestigtal sneeuwballen.  

DSC_7388.jpg

Een emmer vol
Met een volle emmer kom ik aandraven in de tuin en de kinderen zijn meteen door het dolle heen. Ze graaien in de emmer en maken snel ballen om elkaar het vuur aan de schenen te leggen. Alles ontaardt in een geweldig gevecht. Ook vader moet er aan geloven. 

Conclusie
Dit is fun. Zeker. Zelfs het maken van de sneeuw is al wonderbaarlijk. Het product is ook nog eens biologisch afbreekbaar, huidvriendelijk en maakt geen vlekken. Dus als je de waterballonnen eens wil vervangen om spelenderwijs af te koelen, is hier je kans. 

Gouden tip
Probeer op het gras te spelen. Wanneer je op het terras speelt worden de resten glibberig en krijg je valpartijen. U weze gewaarschuwd. 

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc