Het grote Vaderklapdag Soundboard

Het grote Vaderklapdag Soundboard

Zaterdag 9 juni 2019 is het zover: de 2de Vaderklapdag.

Vorig jaar was alvast een voltreffer. Niet overtuigd? Check dan maar eens de video.

 

Nu, dit jaar trekken we naar de Westhoek. De regio, die in West-Vlaanderen, al waar honderdduizenden soldaten het leven lieten voor ons landje, dat wordt het doel van de 2de editie.

Enige probleem: de taal. Jip, ik mag als West-Vlaming in hart, nieren en aders stellen dat we nogal onduidelijk praten. Daarom hebben we een soundboard gemaakt met de nodige tips en uitspraken om het weekend vlot door te komen.

Veel plezier.

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.