De Decathlon Trekking Days krijgen een vaderlijk tintje

Ooit al eens gaan trekken in België? Dan is dit je kans! Smeer je kuiten en kom op zaterdag 21 - en zondag 22 april mee wandelen op de Decathlon Trekking Days in de Getevallei, een sportief event in een bijzonder stukje Vlaanderen. Wij - de founding vaders van Vaderklap - zullen er ook zijn en jullie verblijden met twee workshops. Reden te meer om je in te schrijven. 

Kooktips voor kamperende gezinnen
Founding vader Pieter zal een workshop en demonstratie brengen hoe je met eenvoudige tools en setting toch swingend kan koken. Hij neemt je mee op sleeptouw doorheen smaken en de beste recepturen die de kampeerkeuken lang niet heeft gezien. 

Kampeertips met kinderen
Founding vader Dimi zal tips over kamperen met kinderen. Hoe eenvoudige activiteiten kunnen bijdragen tot een leuke belevenis en wat zijn de belangrijkste zaken waar je op moet letten tijdens het kamperen. 

sad forclaz 700 vert homme 2018 - 001 --- Expires on 15-01-2022.jpg

Give-away
Trekrugzak.

Specifiek voor de Trekking Days geven we een rugzak weg met een winkelwaarde van 110,00 euro en een gratis ticket voor de Trekking Days. Hou onze Facebook pagina in de gaten en wie weet ga jij aan de haal met een ticket op zak en rugzak op de rug.


Meer informatie over het event.
Decathlon organiseert de Trekking days op zaterdag 21 - en zondag 22 april in de Getevallei. Drie aangepaste wandelroutes van 20 tot 50 km leiden je dwars doorheen een streek die de bloesems van de fruitstreek combineert met een prachtig landschap. Neem je eigen eet-en slaapmateriaal mee op je rug, en bij avondvallen kan je genieten van je eigen welverdiende bivakkost bij het kampvuur. We organiseren bovendien diverse workshops om je trekking-kennis te prikkelen. Doe mee met je club, enkele vrienden of met het hele gezin. Meer info en inschrijvingen op www.decathlon.be/nl/trekkingdays
 
Deelnameprijs
€ 65 voor volwassenen
€ 30 voor kinderen vanaf 6 jaar*
Gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar*
* Max. 3 kinderen per ingeschreven volwassene.

*Voor gezinnen is transport van het bivakmateriaal mogelijk.
 


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc