Boxer, je nieuwe interactieve vriend

Het gebeurt niet veel dat we enthousiast worden van speelgoed. Maar een kleine robot die boven het rommelspeelgoed uitsteekt en werkelijke interacties met je aangaat. Dat moesten we proberen.

Boxer toont emoties
Het klinkt aanlokkelijk. Ik weet het. De zin om te testen is groot. Opvallend is hoe klein het robotje is. Schattig. Wanneer je hem uit de doos haalt en hem aanzet, gaan z’n ogen open. Hij leeft. Het is een soort van R2D2, maar dan in het klein. Hij is onmogelijk te verstaan. Maar je voelt doorheen het robotgekwebbel emoties en dat is best grappig.

Als een soort van R2D2 is hij onmogelijk te verstaan. Maar je voelt doorheen het robotgekwebbel emoties.

Technologie
De robot maakt gebruik van sensoren om te reageren op z’n omgeving. Hij ‘ziet’ handbewegingen en reageert op grappige en onnozele wijze. Soms verwacht, vaker onverwacht. Boxer heeft een willetje en de kinderen houden ervan. Ze gaan erachteraan en soms gaat Boxer achter hen aan. Er is een bijgeleverd balletje dat Boxer kan volgen. Allemaal heel interactief.

DSC_4212.jpg
Boxer reageert op grappige wijze. Verwacht en onverwacht. Hij heeft een willetje.
De bijbehorende app zorgt voor extra spelplezier.

De bijbehorende app zorgt voor extra spelplezier.

Spin Master
Spin Master is de producent van Boxer en is een vrij nieuwe speler op de speelgoedmarkt. Het bedrijf heeft zichzelf als doel gesteld om intelligent speelgoed te maken. Technologie inzetten om kinderen te plezieren op een interactieve manier. Technologie zonder passiviteit en dat lijkt hen aardig te lukken. Hun speelgoed neemt kinderen mee op sleeptouw. Ze bevinden zich in de wereld van de robot en worden bevriend.


Conclusie
Als je op zoek bent naar interactief speelgoed voor je kinderen, dan is dit robotje eentje om ze uit hun tent te lokken. Het is een duurzaam en grappig dingetje dat op een solide manier in elkaar zit. Er zijn gevarieerde spelmogelijkheden voor uren spelplezier.

Dit is de perfecte sidekick voor je kind. Ze raken - zichzelf verliezend in hun fantasie - bevriend met boxer. Een mooie verdienste voor een stukje speelgoed. Het is ook voor papa’s verslavend. U bent gewaarschuwd.

Meer informatie over Boxer kan je terugvinden op de website van Spin Master.


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc