(H)eerlijke Burgers bij Honest Burgers.

(H)eerlijke Burgers bij Honest Burgers.

De ideale plaats om een diner te doen in de stad met kinderen is vaak een opgave. Zo ook in Londen. We hebben niet de inzichten van de locals, maar met Foursquare in je broekzak, lukt het aardig. De keuze viel op Honest Burgers. Een beperkte keten die beloven met eerlijk eten te werken en hetgeen op je bord wordt getoverd is sappig vlees, lekkere sla en heerlijke frietjes. 

De setting is noest, eerlijk en heel gezellig. De open keuken en bar zorgt voor voldoende spanning voor de kinderen om naar te kijken en grijpt moeiteloos hun aandacht. Hierdoor krijg je als volwassene zelf ook je rustige momenten. 

DSC_1716.jpg

Het personeel is schitterend. De dame die onze tafel voor haar rekening nam was erg kindvriendelijk, zorgde voor tekeningen en potloden en kon met haar glimlach de kinderen inpalmen. Heel fijn. Kinderen, ook al zijn luidruchtig, zijn dus welkom bij Honest Burgers. En dat zorgt voor gemoedsrust bij ouders. 

Grabbelgrage kinderen zullen dol zijn op Honest Burgers en de craft beers, die worden geschonken, houden het ook voor vaders erg interessant.

Wij gingen naar Honest Burgers 12 Widegate St, London E1 7HP. Maar je vindt Honest Burgers op 10 verschillende plaatsen in Londen. Aan jullie om de dichtstbijzijnde eens te gaan ontdekken. 

 

Gaan eten met 'de kleine', het wordt vaak beschouwd als 'niet evident'. En misschien is dat ook wel een beetje zo. Toch proberen we met Vaderklap op zoek te gaan naar plekjes waar vaders én kinderen welkom zijn. Zaken, waar zowel de vader als het kind smakelijk verwend worden. Die plaatsen krijgen van ons een 'door-Vaderklap-aangeraden label'. Een beetje Tripadvisor, maar dan voor vader, kind (en ook een beetje moeder)

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc