Een Mobiele Thuis

Eenieder snakt wel eens naar een moment rust en dan denken we automatisch aan reizen, een weekendje weg, een citytrip. “Er eens tussenuit zijn kan zo’n deugd doen meneer.” 

Wijzelf zijn geen voorstanders van grote hotels met een kamer die lijkt op elke andere hotelkamer waar ook ter wereld. Geef ons maar echtheid en authenticiteit. Ontdaan van alle decoratie is er nog altijd de natuur.  

MarcoPolo_Mercedes.jpg

De natuur liegt nooit en daarom vertoeven we er graag in. De natuur is overal en zo bereikbaar. Het idee om de zon achterna te kunnen reizen, over glooiende wegen, zonder de stress van een zoektocht naar een slaapplaats bracht ons bij een mobiel huis op wielen. Een Mercedes Marco Polo bleek achteraf gezien één van de beste investeringen in ons leven. 

Het Gevoel om samen tijd in de natuur door te brengen met een comfortabele ruggesteun van een mobiel huis is heerlijk.

Een onopvallende monovolume voorzien van koelkast, kookfornuis, twee volwaardige 2-persoonsbedden, standverwarming,…  is de perfecte metgezel voor korte of lange tripjes met het gezin. 

We kunnen er op elk moment van onder muizen op zoek naar een rustige plek om te overnachten. Het gevoel om samen tijd in de natuur door te brengen met de comfortabele ruggesteun van een mobiel huis is heerlijk. We leven tijdens deze tripjes compact en karig. Er komt een soort essentie naar boven die je thuis - met alle afleidingen en overvloeden - niet kan beleven. 

Je komt dichter bij de elkaar en de natuur. Je leeft in het bos terwijl je ‘in het wild’ op een verloren grindwegje geparkeerd staat. ’s Morgen groet een enkele vroege jogger je terwijl je eitjes staat te bakken en de kinderen aan het snoezelen zijn in de daktent boven je hoofd. 

Er zijn weinig zaken in het leven die mooier kunnen zijn dan samen onderweg het leven te proeven.

Tot onderweg!

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc