Vadervuur, aflevering 1: Joris Hessels

Vadervuur, aflevering 1: Joris Hessels

U kon het hier al lezen. We lanceren het project Vadervuur.

Wie ons op Facebook volgt, ontdekte de eerste gast. Niemand minder dan de helft van het bekende Radio Gaga-duo: televisiemaker en acteur Joris Hessels.

Genoeg gepalaverd, we laten het beeld en het vuur spreken. Aanschouw aflevering 1. 

Trouwens, wie de video in optimale beeldkwaliteit wil bekijken, surft beter door naar ons Youtube-kanaal via deze link: https://youtu.be/pONIYaBhKhg 

In Vadervuur hebben we het met de 6 vaders altijd over vier vaste onderwerpen: beleven, angst, geluk en dromen. Daarna staan we nog even stil bij het persoonlijke parcours van de vader in kwestie om af te sluiten met hun aanbeveling naar ons en jullie, collega-vaders.

 

joris (1 of 3).jpg

Vadervuur met Joris Hessels

In onze eerste aflevering praten we met Joris Hessels over zijn vaderschap. Hij is de vader van één zoontje en de - we vinden dat echt wel een slecht woord - pluspapa van twee anderen. 

 

Ik probeer echt een goede vader te zijn.
— Joris Hessels in Vadervuur

In ons gesprek heeft hij het over hoe moeilijk hij het vindt om met dat co-ouderschap om te gaan, over hoe hij dag in, dag uit probeert een goede vader te zijn en over wat zijn grootste geluk is.

Wees de vader die je wil zijn.
— Joris Hessels in Vadervuur

Volgende week in Vadervuur: MNM-DJ en presentator Tom De Cock. Online vanaf maandag 7 mei. Abonneer je op ons Youtube-kanaal en ontvang als eerste de updates over de volgende aflevering. 


  • Interview: Pieter Declercq
  • Camera: Lothar Legeon en Koen De Saeger
  • Montage: Koen De Saeger
  • Afwerking: Ken Van Leekwyck

Vadervuur is een idee van vaderklap founding vaders Dimi en Pieter.

Met dank aan Barbecook voor de vuurschaal, Omer voor de pintjes, Meubelen Camps voor de stoelen en Fujifilm voor de camera.

Met uitzonderlijke dank aan Joke & co voor het gebruik van de locatie in het Bijgaardepark.

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.