Vadervuur, aflevering 3: Nick Bril

Vadervuur, aflevering 3: Nick Bril

De tijd gaat snel, want met onze derde aflevering van Vadervuur zijn we al halverwege de reeks.

Deze keer te gast: Nick Bril, chef en eigenaar van tweesterrenrestaurant The Jane, ondernemer én dj, maar ook vader van twee kleine kinderen.

Trouwens, wie de video in optimale beeldkwaliteit wil bekijken, surft beter door naar ons Youtube-kanaal via deze link: https://youtu.be/xsH3G0a0bmQ

 

nick bril foto (2 of 3).jpg

Vadervuur, aflevering 3 met Nick Bril

 

Laat ze maar lekker gewoon wat doen (...) laat ze maar wat blauwe plekken hebben. (...) Iedereen zegt: “het gaat zo snel voorbij”. Dus geniet er dan ook van. Enjoy the moment.
— Nick Bril, in Vadervuur

Nick Bril heeft het in Vadervuur over het zoeken naar de balans tussen werk en privé, het combineren van het vaderschap met het drukke bestaan van chef en ondernemer zijn. Hij vertelt over het loslaten en ambitieus zijn, over op maandag naar de speeltuin gaan en over zijn vrouw die "goochelt met baby's".

Voor mijn kinderen droom ik de klassieke dingen: geluk, voorspoed, een leuke levenspartner en een goeie band met de ouders.
— Nick Bril, in Vadervuur
nick bril foto (3 of 3).jpg

In Vadervuur hebben we het met de 6 vaders altijd over vier vaste onderwerpen: beleven, angst, geluk en dromen. Daarna staan we nog even stil bij het persoonlijke parcours van de vader in kwestie om af te sluiten met hun aanbeveling naar ons en jullie, collega-vaders.

Volgende week in Vadervuur: stand-up comedian Bert Gabriëls. Online vanaf maandag 21 mei. Abonneer je op ons Youtube-kanaal en ontvang als eerste de updates over de volgende aflevering. 

Bekijk zeker ook de andere aflevering:


  • Interview: Pieter Declercq
  • Camera's: Koen De Saeger en Lothar Logear
  • Montage: Koen De Saeger
  • Afwerking: Ken Van Leekwyck

Vadervuur is een idee van vaderklap founding vaders Dimi en Pieter.

Met dank aan Barbecook voor de vuurschaal, Omer voor de pintjes, Meubelen Camps voor de stoelen en Fujifilm voor de camera.

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.