VaderklapComment

De Warmste Week

VaderklapComment
De Warmste Week

Het is met toch wel enige trots en heel wat vreugde dat we met jullie mogen delen… dat… een project van Vaderklap een van de 270 goede doelen is van De Warmste Week!

Ervaren Vaderklappers weten dat we al enkele jaren, in juni, het heerlijke Vaderklapweekend organiseren. Al een hele tijd zoeken we naar manieren om deze mooie dagen voor nog meer mensen beschikbaar te maken. Om ook vaders en kinderen te bereiken die anders, om wat voor reden dan ook, niet kunnen deelnemen.

Dankzij DWW kunnen we nu een tiental vaders en hun kinderen uitnodigen. Meer nog, we zorgen voor een tent, slaapzakken, matjes, kledij, … We zorgen voor tegemoetkoming in vervoer of halen zelf op en brengen terug. Ze krijgen alles vooraf netjes thuis geleverd. Op die manier kunnen ze ook, net als alle andere papa’s, gepakt en gezakt aankomen en installeren.

We hopen hen, samen met iedereen, een heerlijk weekend te bezorgen. We rekenen dan ook op jullie om massaal mee te doen aan De Warmste Week. Wij beraden ons alvast over een actie die we zelf kunnen doen. Uw ideeën, tips en suggesties zijn zeer welgekomen!