Vaderklap lanceert Sperm on wheels

De mannen van Vaderklap staan niet verlegen om een stunt. Na drie edities van de Vaderklapdag, een magazine, een boek, de website, een kroeg, een congres en de alsof app iDad stellen ze u nu graag Sperm on wheels voor.

Sperm on wheels, say what? Dit is onze eigen truck, een mobiele zaadbank. Als vaders van Vaderklap willen we onze verantwoordelijkheid opnemen. Onze verantwoordelijkheid voor een toekomst vol virusvrij zaad.

Sperm Games: “de Olympische Spelen voor Vaders”

Om dit zaad te verzamelen voeren we een strenge selectie door. De Sperm Games vinden plaats per provincie en bestaan uit een reeks van proeven gaande van groentepap bereiden, vlechtjes maken, 100m draagdoek lopen, pampers verversen, flesjes uitwassen, huiswerk begeleiden en brooddoos maken met glutenvrij brood, dadelsnoepjes en verse groentjes. Het zijn de Olympische Spelen voor vaders.

Waarom kiezen we voor het zaad van vaders? Omdat vaders al bewezen hebben hun mannetje kunnen staan tijdens hartverscheurende momenten zoals de bevalling, de eerste pamper verversen en de eerste schooldag.

Spermbeelden-06.jpg

De beste 25 vaders van de Sperm Games worden gevraagd hun zaad te deponeren in .de Vaderklapzaadbank. Om vrouwen over heel het land van het juiste zaad te voorzien, wordt die bank geplaatst in een mobiele zaadtruck: de Sperm on wheels.

Sperm on wheels: de mobiele zaadbank

Op zoek naar dit topzaad? Eén telefoontje naar de Vaderklap-Zaadlijn (0900 69 69) of een berichtje in de bijhorende app en onze bank rijdt naar u toe. Vergezeld van de nodige dokter-specialisten, virilogen en een koelkast vol fris, vers en gekoeld vaderzaad. Onder het motto “Het zaad van een Vaderklapmaat, kan geen kwaad” willen we ons maatschappelijk steentje bijdragen.

Het zaad van een Vaderklapmaat, kan geen kwaad.
Onze zaadmachines zijn speciaal ontwikkeld door de zaadafdeling van UGent.

Onze zaadmachines zijn speciaal ontwikkeld door de zaadafdeling van UGent.

Dankzij een speciale app willen we inspelen op innoveren.

Dankzij een speciale app willen we inspelen op innoveren.

Onze bus is uitgerust met de best mogelijke materialen. Alles voor fris en gezond zaad.

Onze bus is uitgerust met de best mogelijke materialen. Alles voor fris en gezond zaad.

De kwaliteit van ons sperma gaat namelijk al jaren achteruit. Dit door stress, drugs, het milieu, gsm-gebruik en tal van andere redenen. Met dit initiatief willen de mannen van Vaderklap dan ook wijzen op de povere hedendaagse kwaliteit van het mannenzaad.

Om deze actie bekend te maken, koppelen we hier een grote campagne aan. Deze actie wordt mee verspreid op diverse mediaplatformen en affiches worden verspreid in wachtzalen, zorgcentra en café’s.

Als uitsmijter denken we na over een kindvriendelijke campagne met Disneyprinsessen als leidraad.

Als uitsmijter denken we na over een kindvriendelijke campagne met Disneyprinsessen als leidraad.

Geïnteresseerde vaders om deel te nemen aan de Sperm Games kunnen zich binnenkort aanmelden. Ze worden georganiseerd na de Coronacrisis. De lancering van de Zaadlijn en bijhorende app wordt snel daarna ingepland.

Voor meer info verwijzen we u graag door naar Vaderklapper Wim, met vier kinderen de meest vruchtbare viriele vaderklapmaat en dusdanig Viriloog-projectmanager van dit project. Te bereiken via wim@vaderklap.be.

Vaderklap is een project van enkele vaders met als doel vaders en moeders te inspireren. U vindt alle info op www.vaderklap.be.

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2.

Chef, eigenaar en evenementorganisator Coeur De Boef