Vadervuur, aflevering 2: Tom De Cock

Vadervuur, aflevering 2: Tom De Cock

Hopla, tijd voor aflevering 2 van Vadervuur.

Tijdens één van de koudste avonden van Februari hadden we radiopresentator Tom De Cock te gast. 

Veel woorden maak ik er voorlopig niet aan vuil. Veel kijkplezier.

Trouwens, wie de video in optimale beeldkwaliteit wil bekijken, surft beter door naar ons Youtube-kanaal via deze link: https://youtu.be/xsH3G0a0bmQ

 

tom de cock (1 of 2).jpg

Vadervuur, aflevering 2: Tom De Cock

Tom heeft samen met zijn partner één dochtertje Jasmijn. Hij praat in Vadervuur openlijk over zijn bezorgdheid over haar toekomst, zijn grootste geluk en samen eitjes bakken. 

Een kind moet je eerste en enige prioriteit zijn.
— Tom De Cock, in Vadervuur

In Vadervuur hebben we het met de 6 vaders altijd over vier vaste onderwerpen: beleven, angst, geluk en dromen. Daarna staan we nog even stil bij het persoonlijke parcours van de vader in kwestie om af te sluiten met hun aanbeveling naar ons en jullie, collega-vaders.

Volgende week in Vadervuur: topchef en eigenaar van tweesterrenrestaurant The Jane en DJ Nick Bril. Online vanaf maandag 14 mei. Abonneer je op ons Youtube-kanaal en ontvang als eerste de updates over de volgende aflevering. 

31253009_10156523785349236_7063561330204082176_n.jpg

  • Interview: Pieter Declercq
  • Camera: Koen De Saeger
  • Montage: Koen De Saeger
  • Afwerking: Ken Van Leekwyck

Vadervuur is een idee van vaderklap founding vaders Dimi en Pieter.

Met dank aan Barbecook voor de vuurschaal, Omer voor de pintjes, Meubelen Camps voor de stoelen en Fujifilm voor de camera.

Met uitzonderlijke dank aan Tom voor het last-minute statief.

 

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.