Boekske schrijven: een update

Boekske schrijven: een update

Laten we het eens hebben over het Vaderklap boek.

Dat schrijfwerk (en drukte op werk en een verbouwing) is de reden waarom we het online iets rustiger moeten doen. Hoe ver staan we nu? 

Wel, de teksten zijn geschreven. Het manuscript is met andere woorden klaar. Inclusief voorwoord, inhoudstafel, nawoord en een paar duizenden woorden daartussenin. Ook de cover is af. Ja zelfs, de colofon is klaar.

Nu zijn we begonnen aan de fotoselectie, wat minstens even belangrijk voor ons is. Ook wat betreft de vormgeving werden al richtlijnen opgesteld. Nu gaat de vormgever hier mee aan de slag. Eind volgende week volgt een eerste hoofdstuk bij wijze van test en dan is het in rechte lijn richting drukpers. 

Vermoedelijke datum waarop u 's nachts mag gaan kamperen voor de deur van uw lokale boekhandel: ergens halfweg mei.

Spannend, dat is het zeker.

We houden je verder op de hoogte. Volg ons trouwens via Facebook en krijg als eerste de updates binnen.

 

vadergroeten

Dimi en Pieter

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.