Met drie (of vier) in bed

Met drie (of vier) in bed

Beste bijna vaders,

Life won't be over, dat klopt. Uw nachtrust, die misschien wel een beetje. Doorslapen kan misschien nog. Uitslapen, dat is een ander paar mouwen.  

Niet zelden worden we wakker met een derde persoon tussen ons. Dat minimensje lag er nog niet bij het begin van de nachtrust. Zij houdt er erg van haar voetjes in je gezicht te duwen, dwars te gaan liggen ofwel word je zelf wakker omdat minimensje beslist heeft de helft van het bed te bezetten. Toevallig, jouw helft. En als je dan toch eens wat slaapruimte hebt kunnen veroveren, bestaat de kans dat het minimensje wakker wordt nog voor de zon is opgekomen.

Nu, eenmaal iedereen wakker is alle ochtendellende snel vergeten. Als de kater niet te groot is.

Een kleine impressie van hoe het zou kunnen lopen...

  


Convos with my 2-year-old is trouwens een heerlijk Youtube-kanaal. Matthew Clarke speelt al een paar jaar de conversaties na met zijn dochter en zoon. Alleen wordt die zoon of dochter vervangen door zijn beste (volwassen) vrienden. (Zeker voor ouders) hilarisch en herkenbaar.

Meer kijken?

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.