De Vliegeraar

Vliegen. Het spreekt al van kinds af tot de verbeelding. Slechts enkele objecten & dieren zijn in staat  zich los te maken van moeder aarde: vogels, ballonnen, vliegentuigen, raketten, … allemaal zaken waar je als papa (of mama) ongetwijfeld enthousiast naar wijst terwijl deze zich verplaatsen in het luchtruim boven ons. 

Naast verbeelding is vliegeren ook teamwerk. Vliegeren doe je samen, nooit alleen. Iemand heeft de touwtjes in handen. De andere geeft de vlieger een finale duw richting hemel, met de hoop dat het spel van de wind z’n werk doet. 

Het is een samenspel van 2 mensen en de kracht van de natuur. Er is geen enkele reden om niet naar buiten te gaan en samen te vliegeren bij een matige wind. En daar de bewondering in de ogen van je kind aan te treffen. 

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc