Een wervelende week gewenst

Een wervelende week gewenst

Nu we met zijn allen weer aan de start van ‘leven zoals het is’ staan, na de relatieve rust van de schoolvakantie, geef ik u kort even dit mee.

In gesprek met een zeer gewaardeerde vriend hadden we het over de drukke week die weer op ons lag te wachten, waardoor we een ontspannende wandeling moesten annuleren. Jammer, ook omwille van het geplande etentje achteraf.

Tot ik de woorden las: de week kondigt zich wervelend aan.

Wervelend. Heerlijk toch! Een andere woordkeuze en de drukte die eraan komt, klinkt nog tof ook.

 

Mag ik jullie dan ook allemaal een wervelende week toewensen?

Wim Schotsmans (40 jaar) is een gescheiden vader van vier. Twee jongens, twee meisjes. Allen tussen de leeftijd van 9 en 15. Buiten vaderen en het overleven van de dagdagelijkse plannen, ruilde hij het klaslokaal in voor zijn eigen project Buitendenker. Om dat alles af te ronden, is er ook nog de Duitse Herder Friedel. Zijn schrijfsels gaan vooral over ‘het leven zoals het is’, al dringt wat gemijmer zich soms ook wel op.

Meer schrijfsels vind je op www.vadervanvier.com