Het Vuurfestijn, editie 1

Het Vuurfestijn, editie 1

Naast vader zijn, is mijn grote passie eten. Eten in het ruime woord van de zin: koken, lezen, werken, praten, dromen, schrijven... het draait bij mij allemaal om eten. 

Zonder dat ik haar heb willen pushen, komt M1 de laatste tijd meer en meer meehelpen. Of toch de intentie hebben om heel even een poging te doen om mij te helpen. Toegegeven, met haar 3 jaar loopt ze, hoe goed bedoeld ook, meer in de weg, maar kom, het is best wel schattig en leutig.

 

DSC_9279.jpg

Zo kwamen wij, Vaderklap, bij het idee om eens wat culinaire inspiratie te verzamelen op Vaderklap. Jordy Geuens, buurman, vader en De Kleine Chef (zie: dit artikel) werd erbij gehaald en samen met hem werkten we elf recepten uit. 

Elf recepten die je binnen kan maken, maar die veel leuker te maken vallen outdoor op een vuur, want geef toe, zo samen buiten spelen, vuurtje stook doen, dat is toch iets gezellig.

Alleen is bovendien ook maar alleen, dus nodigden we wat vrienden-vaders en hun kroost uit. Het werd een koude maar gezellige avond met een boel lekkers en plezier. Het resultaat van dit culinair Vuurfestijn zie je in onderstaande video.

De komende elf weken zullen we de recepten met jullie delen. Elf weken lang krijg je op vrijdag telkens een lekker receptje voorgeschoteld. Ideaal om in het weekend van vuurtje stook te doen en wat lekkers te prepareren: alleen, met je partner en/of met je kroost natuurlijk. 

Laat het alvast smaken en maak je zelf iets, laat het ons zeker weten.

Smakelijk!

Team Vaderklap & De Kleine Chef

DSC_9394.jpg
DSC_9391.jpg
DSC_9203.jpg

Uitzonderlijke dank aan:

 

 

 

Vaderklap founding vader Pieter is de trotse vader van M1 en M2, volgde als West-Vlaming zijn vrouw richting Limburg, houdt van eten en koken en blogt rond die laatste passie op Hot Cuisine de Pierre.