Pa, ma & ik

Eetadresjes waar kinderen welkom zijn, het blijft altijd wat zoeken. En daar komt Ma & ik om de hoek piepen. Genesteld nabij Gent-Dampoort, op de hoek van de straat, vormt het de gezellige hoeksteen van Sint-Amands. Wanneer we binnenwandelen worden we omarmt door een gezapig gekeuvel en de heerlijke geur van eten. Kindjes zijn al aan het spelen in de voorziene kinderhoek. Aangenaam. 

Ma & ik is het resultaat van moeder en dochter die samen de uitdaging zijn aangegaan om mensen te laten thuiskomen. Je kan er terecht voor een lekkere kom verse soep, rijkelijk belegde boterhammen, wekelijks een seizoensgebonden pastasuggestie en een dagelijks homemade gebak of dessert.

Het interieur is kleurrijk en warm met Scandinavische invloeden. Wij (de vaders) lieten ons overhalen door de pasta van het huis met pittige tomatensaus en zelfgedraaide gehaktballen. De kinderen hebben keuze uit een eigen menu. Altijd fijn. 

Het is ons duidelijk. Ma & ik is een leuk adres voor papa’s (en mama’s) met kind(eren).

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc