VaderklapComment

Schrijven maar!

VaderklapComment
Schrijven maar!

Het is weer zo ver… Nieuwe regels, nieuwe moetens en herkenbare niet meer mogens. Tijden die niet voor ieder evident zijn, dat beseffen we maar al te goed. En als we dan geen groots verschil kunnen maken, dan proberen we het met kleine stappen.

We schrijven hier graag en we lezen graag. Schrijven kan verbindend werken, geschreven worden kan zalig zijn. En dus… tromgeroffel… lanceren we het Vaderklap-briefpapier. Een paar vragen die beantwoord kunnen worden en eventueel als inspiratie kunnen dienen. Daarna alle ruimte om eigen boodschappen te delen.

Printen, schrijven en posten. Meer is het niet. Maar wij zijn ervan overtuigd dat het echt een verschil kan maken. En als dat niet voldoende is, dan helpt onze kleine wedstrijd misschien wel. Stuur ons een foto waarop je toont dat je een bief schrijft/post op ons papier en, na de lockdown, trekken we drie namen en die krijgen post van ons: ons prachtige magazine, zomaar in uw bus en in uw handen!

Klik even hier op deze link en het schrijven kan beginnen!

Mogen we jullie veel schrijf- en leesplezier wensen? En goeie moed in deze gekke tijden! Zorg voor uzelf, uw gezin en de mensen rond u.

WhatsApp Image 2020-11-03 at 20.33.56.jpeg