top papa

TattooHeader.jpg
 
 

Vaders, papa's, vakes, papies, … 1 ding is zeker: ze zien hun kinderen doodgraag. Want ook zij zijn bezig met het slapen, eten, spelen, leren, vriendjes, uitgaan, grenzen, …En juist daarom dragen we hen een hart toe.

VCOK vzw, de Gezinsbond en Vaderklap slaan de handen in elkaar. Alle drie hebben ze een groot hart voor opvoeden en voor alle kinderen, mama’s, papa’s, grootouders en gezinsvormen. De rol van de vader in de opvoeding blijft echter te vaak onderbelicht, vinden wij. Dit zowel in de media, in onderwijs, in welzijn,  als in tal van beleidsaanbevelingen. Daarom lanceren we deze campagne waarin we vaders uitdrukkelijk waarderen voor de rol die ze opnemen in de opvoeding van hun kind(eren).

 
Tattoo_BIG.png
 

Hoe doen we dat?

We zetten in op het verspreiden van zoveel mogelijk “Top papa”-tattoos voor vaders en kinderen. 

 
DSC_8945.jpg

Papa-proof activiteiten

 

We nodigen elke lokale organisatie uit om tussen 1 mei en 9 juni 2019, dus ook tijdens de Week van de Opvoeding, extra in te zetten op het bereiken van vaders en op het “papaproof  of vaderapproved” maken van al hun activiteiten op vlak van opvoeding.

Daarnaast zullen we ook zelf enkele activiteiten, gericht op vaders, organisaren en programmeren met een focus op het belang en de rol van vaders in de opvoeding.


Het vuur aan de lont
We geven alvast het goede voorbeeld met de organisatie van heel wat leuke activiteiten en steken het ‘Vadervuur’ aan over gans Vlaanderen.

 

Selecteer één van de deelnemende partners en ontdek hun activiteiten.