Bossy x Vaderklap x Corona

We zouden allebei een magazine lanceren. Samen. Bossy brengt een mommy issue uit van hun magazine. Wij zouden ons eerste magazine lanceren. Een fijn event dat door zou gaan in Angaar tot het Coronavirus daar anders over besliste. 

Het idee

Het leek ons een fijn idee om een warm event in elkaar te boksen in ons nieuw basiskamp voor de lancering van onze beide magazines. Een moment waar mama’s, papa’s en kinderen samen konden komen en met een vers gebakken magazine naar huis konden terugkeren. Wat kunnen we van elkaar leren? Hoe onderneem je als mama of papa? Hoe regel je het gezin? Hoe sta je in het leven? Het zijn zomaar vragen die we elkaar - mama’s en papa’s - live hadden kunnen stellen.

Bossy

Voor wie Bossy niet kent, ga eens naar de website. Bossy is Belgiës eerste online platform én fysiek magazine voor ondernemende vrouwen (en hun mannen). Onder aanvoering van Dorien en samen met een stel getalenteerde content creators brengen ze inspiratie voor het leven op en naast de werkvloer. Online doen ze dat niet met een overload aan informatie, maar wel met enkele interessante artikels per week, parels geschreven door vrouwen (en soms mannen) met vakkennis en elk hun expertise. Offline verwennen ze je twee maal per jaar met een klepper van een magazine.

mommyissuebossy.jpg

Over the mommy issue van Bossy

Ook bvba Gezin moet gerund worden. En hoe combineer je dat nu net met je eigen job of business? Welke lifehacks hebben andere ondernemende vrouwen voor jou? Waarop heb je recht als zelfstandige mama? En is het oké om uit te kijken naar het moment dat je baby naar de crèche gaat? Spoiler: ab-so-luut. Founder Dorien bestookt heel wat ondernemende mama’s zoals Nina Mouton, Josje Huisman en Griet Aesaert met prangende vragen. Ze deelt ook haar persoonlijk verhaal als kersverse mama. Voor de lancering zet Bossy een instagram live launch party op. Allen daarheen.

DSC_5380.jpg

Het vaderklap magazine

Ook ons magazine gaat in pre-order. Vanaf 25 april kunnen jullie bestellen. Een maand later valt het in jullie postbossen. Nu de vaderklapdag toch geannuleerd is, kunnen jullie nog wat dadtalk in huis halen om het quarantaine vlotjes door te komen. Het magazine bevat een aantal zwaardere thema’s die diepgang opzoeken. Hiertussen is gestrooid met luchtigheid, poëzie en topics die vooral vaders (en moeders) aangaan. Het is ons eerste magazine en  werd voorgesteld op Dadtalks in november. 


De toekomst?

Wie weet, proberen we het opnieuw. Maken we er een moment van in de toekomst. Dit najaar of 2021. We zien wel. Laat ons eerst gezond blijven en vooral in ons kot blijven. Onze blik op de toekomst. Hopend op een moment waarop we terug handen kunnen schudden en gemoedelijke glimlachen naar elkaar kunnen werpen binnen een straal van één meter en een halve. Hopelijk tot dan!


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van branding agency maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc